Aandacht Asielprocedure

Nieuws & media

De afgelopen tijd is regelmatig aandacht besteed aan het medisch advies dat MediFirst geeft in de asielprocedure. Om een indruk te krijgen van het medisch advies in de asielprocedure zijn de volgende artikelen interessant om te lezen.

 • Piek in aantal asielzoekers dus extra vacatures beschikbaar!

  Piek in aantal asielzoekers dus extra vacatures beschikbaar!

  Nederland kende in april een plotse, forse stijging in het aantal asielzoekers uit Eritrea. In heel 2013 vroegen 980 Eritreeërs asiel aan, in april van dit jaar waren dat er meer dan duizend. Door deze verrassende stijging zijn er extra vacatures beschikbaar bij MediFirst. Lees verder!

 • Interview - Het onafhankelijke medisch advies van MediFirst

  Interview - Het onafhankelijke medisch advies van MediFirst

  Asiel & Migranten Recht (Nr. 10 2010) interviewt Theo Trompetter en Willemijn Scheepens over het medisch advies dat MediFirst aan asielzoekers verstrekt.

 • Medische en psychische problemen in de asielprocedure en de mogelijkheden

  Medische en psychische problemen in de asielprocedure en de mogelijkheden

  In Asiel & Migranten Recht (Nr. 9 2011): Medische en psychische problemen in de asielprocedure en de mogelijkheden van werkinstructie 2010/13. • Feiten en cijfers over het medisch advies in de asielprocedure

  Feiten en cijfers over het medisch advies in de asielprocedure

  In PHAXX (Nr. 4 2011) beschrijven Evert Bloemen en Theo Trompetter ervaringen, feiten en cijfers over het medisch advies in de asielprocedure.

Meer informatie?

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u informatie aanvragen? Neem direct contact op.